Disclaimer

De website van Innerguiding, Lydia de Wit en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links zijn eigendom van Innerguiding, Lydia de Wit. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te wijzigen, te kopiƫren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Innerguiding, Lydia de Wit.

Deze website is voornamelijk bestemd voor het verstrekken van informatie over Innerguiding, Lydia de Wit. Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld. Hoewel Innerguiding, Lydia de Wit tracht deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Innerguiding, Lydia de Wit aanvaard geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard ook, ten gevolge van mogelijke fouten en/of tekortkomingen in deze website.

Tevens aanvaard Innerguiding, Lydia de Wit geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites waar door middel van een link op deze website naar wordt verwezen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
LinkedIn
LinkedIn
Share
WhatsApp