Opstellingen vervolg

Lydia de Wit

Je hoeft niet je hele jeugd te vertellen, noch je familie of collega’s mee te nemen.

Jij kiest uit de groep aanwezigen een aantal mensen, representanten,  die de belangrijkste personen rondom de vraag representeren. De representanten hebben geen informatie vooraf.

Jij zet de representanten neer zoals het voor jou goed voelt. Je zal ervaren dat de representanten zich vaak net zo voelen als de personen uit de werkelijkheid. 

Onder begeleiding wordt inzicht verkregen met wat de representanten weergeven. Het gebeurt met respect voor alle betrokkenen en in een veilige omgeving.    

Soms kan het prettiger zijn om 1 op 1 te werken met een opstelling. Er wordt dan gebruikgemaakt van poppetjes of vloerankers.

Familie- en werkopstellingen.                                                      

Opstellingen geven je op een intense en onverwachte manier nieuwe inzichten. Je word je bewust van terugkerende patronen die problemen veroorzaken in je dagelijkse leven. Je krijgt ook inzicht in het waarom van die patronen. Het werken met opstellingen gebruik je om inzicht te krijgen in vragen m.b.t. je familie van herkomst, je huidige (samengestelde) gezin, relaties, gezondheid, dromen, school, werk, loopbaan, samenwerking en organisatie.

Opstellingen zijn in tijden van Corona ook mogelijk per skype.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
LinkedIn
LinkedIn
Share
WhatsApp