Wie ben ik?

lydia de wit

Wie ben ik?

Mijn naam is Lydia de Wit. Na jaren gewerkt te hebben als gids en reisleidster schoolde ik mij ruim 20 jaar geleden om tot ‘gids’ op de reis naar binnen.

Vandaar de naam van mijn praktijk: Innerguiding.

In individuele coaching geloof ik dat jij er altijd uit komt. Tijdens een van mijn opleidingen die ik volgde werd mij gevraagd wat mijn talent was. Het woord ‘diepzielduiker’ kwam bij mij op. Blijven hangen in oppervlakkigheid is niet mijn ding. Je komt omdat je ergens meezit of tegenaan loopt. Ik begeleid je bij het uitzoeken en ontwarren om vervolgens nieuwe wegen naar oplossingen te ontdekken.  

Naast therapeutische gesprekken begeleid ik ook familie- en werkopstellingen. Het is een methodiek waarbij ik mij als een vis in het water voel. Het verbindt de zichtbare en onzichtbare wereld met elkaar. Het geeft in korte tijd nieuwe en diepgaande inzichten, waar je mee verder kunt.

Ook werk ik met het durven laten horen van je stem d.m.v. stembevrijding, zowel individueel als in groepen.  Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat het een ongebruikelijke manier is om jezelf te leren kennen en te uiten. Het vraagt moed

Het aangaan is bevrijdend.

Vaak combineer ik verschillende werkwijzen omdat iedere situatie en elk mens om een eigen creatieve benadering vraagt.

Hieronder vind je een aantal opleidingen en trainingen die ik volgde.

Psycho Sociale Basiskennis bij BIVT (Bijscholing instituut voor                         Therapeuten) in Beverwijk

Opleiding Ode an die Freude, stembevrijder aan de Academie voor Stembevrijding.

De Relatie als Spiegel, opleiding relatietherapie Phoenixopleidingen Utrecht.

Advanced Traumatraining bij Johannes Schmidt en Andrea Wandel NTI/NLP te Limmen.

Meerdere driedaagse trainingen met Prof. Dr. Franz Ruppert over Transgenerationeel Trauma.

Diverse seminars met Bert Hellinger, Dr. Albrecht Mahr en Daan van Kampenhout.

Vervolgopleiding Familieopstellingen aan het Phoenixinstituut te Utrecht.

Opleiding Familieopstellingen aan het Phoenixinstituut te Utrecht.

Trainers Training NLP Healing and Beyond in Lancaster, V.S.   Institute for Neuro Energetics.

Practitioner en Master Practitioner Neuro Linguïstisch Programmeren bij het Nederlands Trainingsinstituut-NLP te Limmen.

MO-A Pedagogiek aan de universiteit in Groningen.

HBO-opleiding Nxx/K. en O. aan de Prof. Kohnstammacademie in Amsterdam.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
LinkedIn
LinkedIn
Share
WhatsApp